Imparables al Barris Nord (89-80)

(Lluís Segura) El Lleida Basquetbol ha superat el Lleó per 89 a 80 en un partit de ratxes on els jugadors de Ricard Casas han deixat escapar un avantatge de 10 punts i han hagut de treballar molt per guanyar i mantenir-se invictes a Barris Nord.

Els lleidatans es situen colíders en la classificació // Lleida Bàsquet

El partit ha començat de manera inmillorable per als lleidatants, que han agafat deu punts d’avantatge a la meitat del primer període: 15 a 5.  Aquest gran inici s’ha basat en una gran defensa dels locals i un Ramsdell estelar en l’apartat ofensiu. En els darrers minuts del quart, Detrick ha agafat el relleu de Ramsdell i ha anotat set punts que han donat la màxima renda als lleidatans 24 a 12. El primer període ha acabat amb dues errades del Lleida en la sortida de la pilota que el Lleó ha aprofitat per escurçar les diferències i establir el 24 a 16 amb el que ha acabat el primer quart.

El segon quart ha estat dominat clarament per els visitants, que han aconseguit millorar la seva defensa i anotar amb més facilitat. Un Lleida sense idees en atac i poc afortunat en defensa, ha vist com els visitants anàven reduïnt la diferència en el marcador i a la meitat del període s’han col·locat per davant 32 a 34.  En els darrers minuts del període els de Ricard Casas s’han posat les piles i gràcies a un gran Norris i a la lluita d’Alzamora han aconseguit arribar al descans vuit punts per sobre, 42 a 34.

A la represa, els visitants han tornat a entrar de ple en partit i ràpidament han retallat els vuit punts de desavantatge, de la mà d’un gran Quezada que ha anotat onze punts gairebé consecutius. El Lleó s’ha tornat a col·locar dos punts per sobre 49 a 51 però el Lleida Basquetbol ha agafat cinc punts de renda que han durat poc ja que un triple de Bernabé ha tornat a posar els visitants a dos punts. Quan quedàven pocs segons per al final del quart Miquel Feliu  ha agafat la pilota i ha fet una gran jugada que ha arrodonit amb una esmaixada a l’últim segon i que establia el 64 a 60 en el marcador.

El darrer quart ha estat controlat per els lleidatans que no han repetit els errors de la darrera jornada i han evitat que el Lleó tornés a entrar en el partit. El resultat final de 89 a 80 ha significat la vuitena victòria de la temporada per al Lleida Basquetbol que es manté, empatat amb el Canàries,al capdavant de la classificació de la Lliga LEB or.

Fitxa tècnica

Lleida Basquetbol 89: Norris(10), Vázquez(3), Feliu(9), Ramsdell(22), Alzamora(8)- cinc inicial-  Kale(14), Villacampa, Rubio, Jorge, Detrick(23).

Baloncesto León 80: Quezada(26), Bernabé(11), Montellaro(2), Durley(13), González(13)- cinc inicial-  Calvo(2), Díez, Lucho Fernández(9), Rocchia(2), Mugica(2).

Parcials: 24 a 16/ 18 a 18/ 22 a 26/ 25 a 20.

Àrbitres: Enrique Miguel López Herrada, Jordi Aliaga Solè.