La sort no acompanya (2-1)

Definitivament la sort no acompanya al Lleida Esportiu, una contra molt ben portada dels locals i una greu errada d’Azparren han fet que els blaus tornin a Catalunya amb el sarró buit. Ni l’expulsió al Mallorca, ni el gol a les acaballes han servit per poder treure algun punt.

El Lleida Esportiu porta tres jornades sense guanyar // Grup Lleida Esportiu

Inici elèctric per part dels del Segrià que haurien pogut avançar-se ja al minut 5 si Yerai no hagués aturat la vaselina d’Asier La resta de la primera part ha tingut un dominador clar: el Lleida, tot i no tenir el control de la pilota ha tingut nombroses ocasions per adelantar-se en el marcador. Cal destacar una gran combinació dels delanters lleidatans que Asier ha creuat massa, i una doble ocasió en el minut 30 en la qual Azparren ha rematat a boca de canò i posteriorment en el còrner Imaz no ha arribat per poc quan la pilota s’havia passejat  per l’àrea. Altrament el Mallorca ha tingut una gran oportunitat quan Didac ha culminat una bona jugada individual enviant la pilota al pal. Costa de creure però el partit ha arribat amb 0-0 al descans.

els blaus no van saber aprofitar la superioritat // grup lleida esportiu

Nomçes comenár la 2a part, l’àrbitre ha expulsat al jugador vermell Pablo; el partit pintava força bé pel Lleida Esportiu que anava tancant al Mallorca en la seva àrea, però quan tot estava a favor una bona contra dels locals ha culminat en un autogol de Bosch a l’intentar treure la pilota quan Ibañez ja era vençut (64′). Els jugadors del Lleida encara estaven encaixant el cop quan una errada greu d’Azparren ha deixat Xisco sol a l’àrea i aquest últim no ha perdonat (67′). Amb dos gols encaixat en dos minuts i amb un més, els blaus s’han llençat a l’atac buscant el que semblava impossible, els locals han estat a punt de fer el tercer en una altra contra però aquest cop Víctor Ibañez ha fet una bona estirada i ho ha evitat. Poc després en un refús Juanma i Ballesteros han fet entrar la pilota a la porteria rival com han pogut i donaven esperances als aficionats del Segrià; llàstima que finalment el marcador ja no s’ha tornat a moure, tot i que el Lleida ha disposat de grans oportunitats en el temps afegit com la rematada de cap de Sobregrau que ha tret la defensa vermella sota pals.

Derrota final del Lleida Esportiu que encadena tres partits sense guanyar i veu com no es capaç de transformar les ocasions de gol de les quals disposa, tot i això els lleidatans han merescut guanyar almenys un punt en aquest partit tan boig. Ara toca pensar en el pròxim partit a casa davant el Gandia, el qual la victòria serà vital pels homes d’Emili Vicente.

Recordem que està prohibit descarregar les fotos del “Grup Lleida Esportiu”

Deixa un comentari