Col·leccionistes de victòries (71-52)

El Lleida Basquetbol ha sumat la quarta victòria consecutiva davant un Granada molt debilitat pels greus problemes econòmics que pateix. El pavelló ha presentat una gran entrada i els aficionats han pogut veure  debutar d’Agostino a Barris Nord. Precisament el nou jugador del Lleida ha estat un dels millors i ha aportat  15 punts i 5 assistències. Amb la victòria d’aquesta nit el conjunt de Ricard Casas es col·loca provisionalment en la segona posició de la lliga LEB Or .

El partit ha començat amb la novetat de Marc Rubio en el cinc inicial substituint el lesionat Jason Detrick. En els primers minuts Ramsdell i Feliu han portat el pes ofensiu de l’equip amb 11 punts entre els dos, mentre els visitants es mostraven molt erràtics en el tir exterior. L’entrada de Jonathan Kale ha aportat lluita i talent dins de la pintura i a més Casas ha donat minuts a Villacampa, que ha fet una molt bona feina. El primer triple de d’Agostino amb la samarreta del Lleida ha situat el 22 a 11 en el marcador i una cistella de Villacampa en el darrer segon ha tancat el marcador del primer parcial, 24 a 11.

Els primers minuts del segon quart han estat un espectacle dels catalans que s’han col·locat amb un ampli avantatge, 33 a 14. A partir de la meitat del període els lleidatans s’han col·lapsat en atac, però els andalusos no han sabut aprofitat l’oportunitat i al descans s’ha arribat amb un còmode avantatge pels locals, 41 a 27. Kale era el màxim anotador amb 13 punts, seguit d’Agostino amb 10. En aquest segon parcial han tingut minuts els jugadors poc habituals, com per exemple Oriol Jorge, que ha aportat uns minuts de qualitat.

El tercer quart ha estat el pitjor de l’equip local. Els catalans han sortit menys intensos i el Granada ho ha aprofitat per acostar-se a 10 punts, 45 a 35. El parcial de 16 a 10 reflecteix el nivell de basquetbol del tercer quart. Un temps mort de Ricard Casas ha donat una altra cara a l’equip, que liderat pel nou base del Lleida i per un Kale en estat de gràcia ha tornat a eixamplar diferències fins arribar al 57 a 37 al final dels 10 minuts. El públic ha embogit amb la magnífica actuació de d’Agostino, que ha fet aixecar els seguidors del seient en nombroses ocasions.

El darrer període ha estat un pur tràmit i fins tot ha tingut uns minuts el jove jugador del vinculat Carles Gasque. Miquel Feliu i Ramsdell han donat una lliçó de lluita fins al final tot i l’àmplia victòria.  Els darrers minuts han estat una festa i l’afició ha acomiadat l’equip amb una gran ovació. El resultat final ha estat de 71 a 52 i ha significat l’onzena victòria de la temporada a Barris Nord.

Les darreres jornades de lliga seran molt importants perquè el Lleida s’enfrontarà a quatre dels cinc primers equips de la categoria.  Aquest final de campionat determinarà en quina posició queda l’equip de cara als play-off d’ascens. La propera jornada els lleidatans visitaran la complicada pista del Ford Burgos, que ocupa la cinquena posició de la classificació amb una victòria menys que el Lleida Basquetbol.    FOTO: Lleida Bàsquet