Un Hospitalet súper efectiu castiga excessivament un Lleida voluntariós (1-4)

Els riberencs han estat molt efectius en el partit d'avui // segre.com

Emili Vicente avisava divendres del perill d’un Hospitalet que, tot i no haver marcat cap gol en tres partits fora de casa, presenta una línia ofensiva de primera categoria. Dit i fet. Els davanters riberencs, conscients de la importància de sumar en la classificació, han deixat el partit vist per sentència en 20 minuts. Dues arribades i mitja han estat suficients per castigar (excessivament) un Lleida que ha assistit atònit al recital d’efectivitat dels del Llobregat.

El partit ha començat complint el guió que es preveia, amb dos equips fidels a l’estil de joc ofensiu que els caracteritza. Dues arribades per a cada bàndol (per part d’Asier i de David Haro) han estat el preludi del primer gol del partit. Una efectiva pressió de Pitu sobre Verdú ha provocat una pèrdua de pilota clau a tres quarts de camp. Haro, al primer toc, ha habilitat un rapidíssim David Prats qui, després d’agafar l’esquena als descol·locats centrals lleidatans, ha batut Víctor des de la frontal. Després de 270 minuts, els riberencs tan sols n’han necessitat 5 a Lleida per estrenar-se fora de casa.

Lluny d’arrugar-se, el Lleida ha seguit insistint en atac, disputant la pilota a L’Hospitalet al centre del camp. El partit estava igualat, i Méndez Canario ha estat a punt de plasmar aquest equilibri al marcador. Un gran xut seu des de la frontal ha estat refusat per Craviotto, en una gran aturada. Ha estat aleshores quan Pedraza ha decidit tallar d’arrel la possible reacció lleidatana. Ha agafat una pilota solta al mig del camp i, després de superar amb dues autopassades consecutives a Massana i a Pau Bosch, ha fet passar la pilota entre les cames de Víctor per col·locar el 0-2. Una jugada sensacional que convertia les dues arribades riberenques en dos gols.

El Lleida assistia incrèdul al càstig excessiu que estava rebent, però el pitjor encara havia d’arribar. Al minut 20, a la sortida d’un còrner, ha arribat el cop definitiu de la manera més cruel. El xut de Pedraza des de la frontal marxava desviadíssim però, després de rebotar en el cap de Ballesteros, la pilota ha canviat la trajectòria i ha acabat entrant a la porteria lleidatana.

Tot i el sever càstig, el Lleida no ha perdut la cara al partit i ha continuat insistint. Al 31, Asier ha creuat en excés una rematada de cap a centrada d’Imaz. Els següents minuts han estat marcats per una davallada del ritme, on les oportunitats (a banda i banda) han estat esporàdiques.La inseguretat defensiva del Lleida, però, ha tornat a quedar palesa al minut 37. Una passada elevada a l’espai de David Haro cap a Prats ha obligat a Sobregrau a allargar la cama per intentar evitar la rematada del davanter de L’Hospitalet. Ha aconseguit anticipar-se, però ha introduit la pilota a la seva pròpia porteria.

El LLeida Esportiu ha tingut molt mala fortuna // araponent.cat

En el descans, Emili Vicente ha donat entrada a Casquero al lloc de Miki Massana, en un intent de revolucionar el matx. L’aposta li ha sortit bé al tècnic lleidatà a curt termini, perquè els blaus tan sols han tardat dos minuts en retallar distàncies. Ha estat amb un altre autogol, aquest cop de David Prats, a la sortida d’un còrner. Aquesta acció ha animat els lleidatans, que han continuat aportant perill. Per la seva banda, L’Hospi ha creat molt perill al contraatac. Especialment clara ha estat l’oportunitat de Pitu al minut 55. Després de rebre la passada de la mort de Pedraza, ha vist com un providencial Víctor desviava a còrner el seu xut.

El ritme del partit ha anat decaient a mesura que L’Hospitalet s’ha plantat seriosament al darrere i ha sabut administrar el seu clar avantatge. El Lleida ha seguit amb la mateixa actitud voluntariosa que ha mostrat al llarg de tot el matx però, tot i disposar d’alguna acció amb bastant perill, el cert és que la possibilitat de puntuar ja era pràcticament missió impossible. Els canvis d’ambdós equips han acabat de trencar el ritme de joc i, tot i l’expulsió de Rubén per doble amonestació, els minuts finals han estat un mer tràmit, tot i la insistència lleidatana.

Fitxa tècnica:

Lleida Esportiu: Víctor; Sobregrau, Pau (Milla, 77’), Jerson, Verdú (David Giménez, 57’); Jaume, Massana (Casquero, 45’), Imaz, Méndez Canario, Asier; Ballesteros.
CE L’Hospitalet: Craviotto; Hammouch, Mousa, Castaño, Viale; Rubén, David Haro (Ángel Sánchez, 83’), Pitu, Cirio (Corominas, 66’); Prats i Pedraza (Manel, 75’).
Àrbitre/Targetes: Usón Rosel. Ha mostrat targeta groga als locals Massana (17’), Asier (53’), Imaz (58’) i Canario (73’) i als visitants Rubén (70’ i 74’) i Hammouch (73’). Ha expulsat al visitant Rubén per doble amonestació.
Gols: 0-1, Prats (3’); 0-2, Pedraza (15’); 0-3, Ballesteros (p.p.) (20’); 0-4, Sobregrau (p.p.) (37’); 1-4, Prats (p.p.) (47’)
Incidències: Partit de la 7ª jornada de 2ª Divisió B disputat al Camp d’Esports de Lleida

Per: Jordi Brescó

Deixa un comentari