El Lleida, disposat a trencar la mala ratxa per la porta gran

El Lleida es buscarà refer davant del difícil Ontinyent // clublleidaesportiu.blogspot.com

Després d’encadenar dues derrotes consecutives molt cruels -una en temps afegit i l’altra per golejada-, el Lleida Esportiu encara la visita al camp de l’Ontinyent com una bona oportunitat per donar un cop sobre la taula i demostrar les seves credencials com a equip fort de la categoria. No serà feina fàcil, i és que el conjunt valencià suma dues victòries en els dos últims partits i es mostra en clara línia ascendent, perseguint l’objectiu de repetir participació en el play-off d’ascens a Segona A, com ja va aconseguir fa dues temporades.

A l’estadi El Clariano -on els lleidatans han sortit derrotats en les tres últimes visites- s’enfrontaran dos equips amb dues dinàmiques ben oposades, però això no és pas sinònim de partit decidit a favor dels valencians. El matx promet ser molt igualat, amb un Ontinyent conscient de la importància de sumar els punts com a local en una categoria tan dura com aquesta i amb un Lleida ferit pels últims resultats i amb ganes de recuperar les bones sensacions del setembre, on va encadenar tres victòries consecutives.

El tècnic lleidatà, Emili Vicente, va avisar de l’enorme dificultat del matx en la roda de premsa de divendres: “És un dels estadis més complicats de la categoria, tan per nosaltres com per qualsevol altre equip. Els aficionats pressionen molt a l’equip contrari i als àrbitres, i això crea un ambient advers pel rival”. Tot i això, l’entrenador de La Seu va demostrar, un cop més, la seva total confiança en la plantilla, assegurant que “hem de passar pàgina i continuar. Sabem que el rival és dur, però tenim opcions i les volem aconseguir”. A més,  Vicente va aprofitar per recordar i destacar el mèrit dels resultats que portava l’equip abans d’aquestes dues últimes derrotes, que han servit per “donar valor a la categoria”. El missatge és clar: “Ara toca trencar la ratxa”.

Els de la terra ferma hauran d’intentar treure un bon resultat del feu d’una de les millors plantilles de la categoria amb les baixes ja conegudes de Juanma, Dani Pujol, Saife i Jorge Giménez, per lesió, als quals es va afegir a última hora Pau Bosch per una grip intestinal. A més, Asier Eizaguirre, que va rebre la cinquena targeta groga de la temporada davant de l’Hospitalet diumenge passat, també s’ha quedat a Lleida. Sens dubte, dues baixes sensibles, i és que tan el central lleidatà com el davanter biscaí són peces clau en l’esquema d’Emili Vicente.

Fitxa tècnica (alineacions probables)

  • Ontinyent: Alberto; Borja, Oscar, Forte, Diego Alegre; Bejar, Javi Gomez, Kikin, Alex; Navarro i Javi Salero.
  • Lleida Esportiu: Víctor; Sobregrau, Jerson, Massana, Verdú; Jaume, Casquero, Imaz, Méndez, David Giménez; Ballesteros.
  • Dia i hora: Avui a les 18 h.
  • Estadi: El Clariano, Ontinyent.
Per: Jordi Brescó
PRÈVIA DE ACT LLEIDA 

Deixa un comentari