Necessitat imperiosa de trencar la mala ratxa

El Lleida necessita una victòria davant del sorprenent Huracán de València per acabar amb l’horrorosa ratxa de tres derrotes consecutives i recuperar les bones sensacions de l’inici del campionat.

El Lleida vol tornar a guanyar davant dels seus // SEGRE.COM

Autèntica prova de foc la que el Lleida Esportiu afronta aquesta tarda a partir de les 18 h. Les últimes tres desfetes dels lleidatans, on han encaixat la friolera de 8 gols,  suposen un panorama desolador que els homes d’Emili Vicente s’han d’encarregar de disipar ràpidament. La visita de l’Huracán de Valencia, un recent ascendit que s’està mostrant molt en forma, ha de suposar un punt d’inflexió en aquesta dinàmica i ha de servir perquè l’afició es reenganxi amb el seu equip.

El tècnic lleidatà, Emili Vicente, es va encarregar en la roda de premsa del passat divendres de destacar el potencial del conjunt valencià, del qual no es refia tot i ser novell en la Segona B: “Compta amb jugadors amb experiència a la categoria, que saben tenir la pilota i que s’han mostrat forts en defensa, ja que han encaixat molt pocs gols”. Efectivament, l’Huracán tan sols ha rebut 2 gols en els 4 partits que ha disputat fora de casa, on ha aconseguit dos empats (davant del Dènia i el Saragossa) i una victòria (al camp del Mallorca B).

Tot i així, l’últim desplaçament, el de la jornada passada al camp de L’Hospitalet, va suposar el trencament d’aquesta bona ratxa, i és que els valencians van caure per 1-0. Tal i com va reconèixer el propi Vicente, “al llarg de la competició és molt difícil continuar amb aquest rendiment”, de manera que no seria d’estranyar que els valencians baixessin el ritme tan alt que estan mostrant fins ara (gens esperat per ningú) i que els ha portat a la quarta posició de la classificació.

Perquè això succeeixi, el Lleida haurà de realitzar un partit molt complet, on les claus seràn “mantenir un ritme alt de pressió per no deixar-los crear amb facilitat”, segons Vicente. El tècnic lleidatà no considera que l’estil de joc dels seus sigui la causa de la mala ratxa, un plantejament que va defensar en roda de premsa: “Hem d’incidir en les coses que fem bé i així treballarem la confiança. Però els resultats dolents no ens han de fer canviar la forma de jugar”, va assegurar.

Les baixes poden ser un condicionant important pels lleidatans. Si bé és cert que Vicente recupera Pau, Asier (després de complir el partit de sanció) i el jove davanter Saife, ja completament recuperat de la seva llarga lesió, el tècnic no sabrà fins a última hora si podrà comptar amb Azparren, Jorge Giménez, Ballesteros i Sergi Palau, que arrosseguen molèsties. Les baixes que són segures són les de Juanma i Dani Pujol.

Fitxa tècnica (alineacions probables)

  • Lleida Esportiu: Víctor; Jerson, Pau, Sobregrau, Verdú; Jaume, Massana, Imaz, Méndez, Asier; Ballesteros.
  • Huracán de València: Paco; Mateos, Pepe Pla, Tomás Ruso, Amarilla; Herni, Castellón, Omar, Sergio Cuesta; Postigo i Morgado.
  • Dia i hora: Avui a les 18 h.
  • Estadi: Camp d’Esports de Lleida.
Per: Jordi Brescó

Deixa un comentari