El Lleida Basquetbol supera el Tarragona 2017

Aquesta nit el Lleida Basquetbol ha superat el Tarragona 2017 per 75 a 70 en el primer derbi català de la lliga LEB Or. El partit s’ha caracteritzat per la igualtat entre els dos equips que no han pogut escapar-se en el marcador tot i arribar a tenir avantatges de 8 o 10 punts.

El Lleida ha guanyat els dos partits de la temporada // David Planella

El Lleida ha començat el duel de manera fulgurant amb un parcial de 9 a 2 en els primers minuts, però que ha estat ràpidament neutralitzat pels jugadors entrenats per Berni Álvarez, que a la meitat del primer període ja guanyaven per 11 a 14. L’atac del Lleida s’ha encallat i el Tarragona ho ha aprofitat per distanciar-se en el marcador fins al 17 a 25 amb què ha acabat el primer quart. Mitchell amb 6 punts ha estat el jugador més inspirat sobre el parquet en els primers 10 minuts.

En el segon quart s’ha girat la truita i el Lleida Basquetbol gràcies a un inspiradíssim Jonathan Kale, que ha anotat 15 punts abans del descans,  ha aconseguit tornar a entrar en el partit, sota una gran direcció de Marcus Norris, i arribar al descans per damunt en el marcador gràcies a una cistella d’Alfons Alzamora a l’últim segon ( 37-36). Els màxims anotadors en aquest primer temps han estat Kale i Norris per part del Lleida amb 15 i 8 punts respectivament, i Mitchell i Sallie per al Tarragona amb 9 punts cada un.

A la represa el partit ha estat un intercanvi de cistelles, fins que 5 punts consecutius de Miquel Feliu i una cistella de Ramsdell han posat al Lleida 9 a sobre. L’alegria per als lleidatans ha durat poc, perquè el Tarragona ha tingut una reacció immediata i ha igualat el partit a 48 a dos minuts per acabar el quart. El tercer quart ha acabat amb un ajustat 52 a 51 que preveia un final d’infart.

Paco azquez en el partit d'ahir // segre.com

El darrer quart ha estat molt igualat i cap equip ha tingut més de 4 punts d’avantatge, fins que a dos minuts per al final, un triple de Charles Ramsdell i una cistella de Marcus Norris han col·locat als lleidatans 6 punts per sobre, que semblaven definitius, però un triple de Mitchell i una cistella de Sallie han tornat a igualar al partit, que Detrick s’ha encarregat de tancar des de la línia de tirs lliures.

Fitxa Tècnica:

• Lleida Basquetbol: Norris (12), Detrick (10), Feliu(5), Ramsdell(7), Alzamora( 9)- cinc inicial- Vázquez(3), Kale(21), Rubio(7), Simeón(1).
  • Tarragona Bàsquet 2017: Fernandez(7), Alba(10), Martínez(-), Mitchell(17), Sallie(16)- cinc inicial- Selakovs(6), Santana(7), Jacas(-), Fornas(-), Schreiber(7).

Per: Lluís Segura