Tercera victòria en tres partits i liderat provisional

El Lleida Basquetbol ha sumat, a la pista del Grupo Iruña Navarra, la tercera victòria en tres partits i s’ha col·locat líder provisional de la lliga LEB Or, a l’espera dels altres resultats de la jornada.

Els jugadors lleidatans han guanyat un partit molt treballat// lleidabasquetbol

El conjunt lleidatà ha sortit molt fred al partit i ha perdut les dues primeres possessions que ha disposat, fet que ha aprofitat el conjunt navarrès per col·locar un 4 a 0 d’inici. En aquests primers minuts el Lleida ha tornat a evidenciar greus problemes en el rebot i a l’hora de crear joc. Tot i els problemes inicials, el Lleida Basquetbol ha tornat a demostrar que és un equip molt intens i que sap refer-se dels inconvenients. Al minut 6 de partit ja guanyava per 6 a 9 gràcies a una cistella d’Alfons Alzamora i ha arribat a tenir un màxim avantatge de 5 punts (11-16) a pocs segons del final del període, que ha acabat 12 a 16 a favor dels catalans.

En el segon quart, el Lleida ha sortit molt millor i ha tornat a agafar 5 punts de renda gràcies a una cistella de Kale. Tot i això, les imprecisions s’han apoderat del joc dels de Ricard Casas, que han desaprofitat nombroses oportunitats per escapar-se en el marcador, i ho han acabat pagant, ja que al descans només guanyaven per dos punts (30-32). En aquest període s’han repetit errors dels dos primers partits i la falta d’encert en els moments clau ha propiciat que el conjunt navarrès continués en el partit.

A la represa, la tònica ha estat la mateixa: una gran sortida dels de Ricard Casas, que han aconseguit el seu màxim avantatge (35-35) després d’una cistella de Kales i un gran joc. Però s’ha repetit la història i el Grupo Iruña ha endossat un parcial de 9 a0 als lleidatans gràcies a la inspiració de Barrett, amb dos triples, i la de Narros, que ha estat un malson per a la defensa blava. Novament les pèrdues de pilota han tornat a condemnar els lleidatans, que han acabat 50 a 55 el tercer quart amb una cistella de Detrick a l’últim segon.

el lleida és líder provisional // lleidabasquet

El Lleida sembla que s’ha abonat al patiment aquesta temporada i el partit d’avui no podia ser menys. En el darrer quart s’ha tornat a escapar de 7 punts després d’una gran penetració de Simeón. Semblava que ara era la bona, però ha tornat a tocar patir, i s’ha arribat als últims minuts amb 5 punts d’avantatge, gràcies a un gran Charles Ramsdell i a l’inspiració de Rubio i Detrick en els moments importants. Una victòria molt important que col·loca al Lleida Basquetbol en la primera posició, de manera provisional. De totes maneres, queda molta feina per fer.

Fitxa tècnica:

Grupo Iruña Navarra (67): Sanz(3), Raya(2), Langford( 9), Mekongo, Narros (26)- cinc inicial- Barrett( 12), Starosta( 6 ), Uriz ( 6), Rakocevic (1), García Navea(3), Pérez Ramos.

Lleida Basquetbol (74): Norris( 10), Detrick(9), Feliu(11), Ramsdell ( 19), Alzamora (4)- cinc inicial- Rubio ( 5), Villacampa (3), Kale( 9), Vázquez, Simeón (4).

Per: Lluís Segura