Nou puntet que serveix de poc (1-1)

Lleida i Sant Andreu han empatat al Camp d’Esports en un partit dominat pels blaus però que no han creat molt perill a la porteria visitant. Cal destacar que els locals han tingut que tornar a igualar un gol a principis de la represa i el golàs d’Asier que ha tancat el marcador.

Xavi Giménez ha retornat avui al Camp d'Esports // E. F. Carlos

(Jordi Brescó) La primera meitat del matx ha estat dominada pels lleidatans, que han mantingut el control de la pilota en tot moment, tot i que no han fet passar els quadribarrats per grans angúnies. Les constants interrupcions en el joc han marcat el ritme del partit, força lent i entrebancat. Les primeres accions de perill han tardat més d’un quart d’hora en aparèixer. La primera, al minut 17, ha estat errada per Asier (únic punta lleidatà avui), qui ha rematat incomprensiblement cap enrere una bona centrada des de l’esquerra de Verdú.

La resposta per part del Sant Andreu ha arribat cinc minuts més tard, en dues oportunitats seguides que, pràcticament, han estat l’únic símptoma de perill per part del conjunt quadribarrat en els 45 minuts inicials. Primer, un xut d’Eloi que ha passat fregant el pal de Víctor. Posteriorment, una rematada de Dídac a la sortida d’un córner que ha obligat el porter lleidatà a fer una intervenció providencial.

La continuïtat del joc del Sant Andreu s’ha vist afectada per la lesió de dos dels seus jugadors: Moyano i Eloi. El central i el davanter han hagut de ser substituits abans de la mitja hora de joc. L’últim quart d’hora de la primera part ha estat més animada, i el Lleida ha disposat de diverses oportunitats per plasmar el domini al marcador. Azparren ha rematat una falta lateral massa creuada, i més tard, Asier ha estat a punt d’aprofitar una errada defensiva clamorosa, però s’ha quedat sense angle i ha enviat la rematada al lateral de la xarxa. Ramón Verdú ho ha intentat des de la llarga distància, amb dos xuts que han marxat lleugerament desviats.

Conscient de la importància d’aconseguir els tres punts, Emili Vicente ha introduït un canvi en el descans i ha donat entrada a Jorge Giménez. L’aposta, però, no ha estat acompanyada per l’actitud dels jugadors lleidatans, que han sortit un pèl adormits. Ho ha aprofitat el Sant Andreu per avançar-se en el marcador, als dos minuts de la represa, mitjançant Llobet. El període immediatament posterior al gol ha mostrat un Lleida voluntariós però molt nerviós. Els quadribarrats, per la seva part, han mantingut l’ordre defensiu.

El Lleida ha seguit dominant la pilota però sense profunditat. Els minuts han anat passant i la impaciència s’ha començat a notar entre els lleidatans. Ha hagut d’aparèixer Asier per aconseguir el just empat per als de la Terra Ferma, amb un gran gol al minut 67. El basc ha engaltat des de la frontal de l’àrea a mitja alçada una pilota refusada per la defensa i l’ha enviat a l’escaire esquerre de Morales.

Els blaus han aprofitat l’embranzida del gol per assetjar la porteria del Sant Andreu, si bé és cert que no han acabat de crear accions clares de perill. De fet, fins al final del matx, ni Morales ni Víctor han hagut d’intervenir gaire. El ritme del matx s’ha anat entrebancant coincidint amb les substitucions i les constants pèrdues de temps dels andreuencs, de manera que les ocasions han escassejat. Al final, un punt molt treballat però que de ben poc serveix per a ambdós equips.

Deixa un comentari